درب استاندارد ضد حریق – درب خروج اضطراری

درب ضد حریق به درب هائی گفته می شود که برابر حرارت مقاوم ۱ الی ۲ ساعت می توانند کاملا مقاوم باشند ومناسب برای جلوگیری از گسترش حریق در فضاهای باز است.

معمولا چهارچوب درب ضد حریق از جنس فولاد و روکش درب از ورق فولاد با پوشش رنگ تمام کوره ای میباشد.داخل درب پشم سنگ نسوز عایق حرارتی قرار دارد که در برابر آتش تا ۴ ساعت در دمای ۸۰۰ درجه سانتیگراد مقاوم است.اطراف درب با لاستیک درزگیر نسوز پوشانیده شده است جهت جلوگیری از ورود دود ،در حرارت بالا ، دود سمی تولید نمیکند. در ساختمانها برای تامین فرصت و زمان مورد نیاز برای افراد جهت فرار از آتش سوزی و همچنین برای محافظت از سازه و اجزای ساختمان از درب ضد حریق استفاده می شود. این درب ها که در پاگرد پله اضطراری ساختمان ها نصب می شوند وظیفه محافظت از ساکنین در زمان آتش سوزی را دارند.ساختار داخلی دربهای ضد حریق از پشم سنگ نسوز به عنوان عایق حرارتی استفاده می شودو می توانند تا مدتها پس از آتش سوزی از ورود آتش و دود به پله های اضطراری جلوگیری نمایند.

درب خروج اضطراری

درب های ضد حریق از نظر کاربرد به چهار گروه دسته بندی میشوند:

  • درب های خروج اضطراری برجهای مسکونی، اداری و هتل

  • درب های بیمارستانی

  • درب های مخصوص خزانه و انبار

  • درب های مخصوص نیروگاههای برق

درب ضد حریق برای پله فرار
درب خروج اضطراری

انواع درب ضد حریق:

درب ضد حریق چوبی نیز بدلیل سهولت ساخت در ابعاد مختلف و همچنین نصب در چهارچوب درب های چوبی معمولی مورد ستفاده بسیاری از سازندگان می باشد.

درب ضد حریق شیشه ای بصورت استاندارد برای مجتمع های مسکونی، تجاری و اداری که بشکل آپارتمان در چند طبقه و چند واحدی ساخته می شود در هر طبقه برای مواقع اضطراری درب مخصوص به سمت پله فرار و یا محیط امن طراحی و نصب می گردد.

راهنمای انتخاب درب ضد حریق:

۱-مقاومت در برابر حریق بر حسب ساعت و دقیقه که از یک ساعت نباید کمتر باشد.

۲-ضخامت ورق فولادی کار شده در داخل درب که نباید از ۱ میل کمتر باشد.

[sg_popup id=2]

پیمایش به بالا