طراحی فضای سبز در بیمارستان

یک طراحی بی نظیر از ایجاد فضای سبز در بیمارستان

در این بیمارستان، تلاش های بسیاری در راستای فراهم آوردن شرایط آسایش بیماران جوان، صورت گرفته است.

بیمارستان کودکان Meyers در فلورانس ایتالیا، واقع شده است که از طراحی پایدار برای بهبود بیماران خود استفاده می کند. این بنا، یک هسته ساختمانی متعلق به قرن بیستم است که بال های آن به تازگی طراحی شده است؛ ویژگی هایی نظیر استفاده از نور طبیعی، بام سبز گسترده و فضاهای باز، از شاخصه های اصلی این طراحی هستند.

مدیر شرکت معماری CSPE چنین اظهار می دارد که: “ما قصد داشتیم خاطره ای از گذشته را زنده کنیم؛ در حالی که سازه زمخت بیمارستان کمترین تأثیر را به همراه داشته باشد.”

بیماران، مسیر سرپوشیده ای را برای رسیدن به آتریوم اصلی طی می کنند (این مسیر پوشیده از گیاهان بسیاری است!) نور طبیعی در فضا به کار گرفته شده است و ستون های آتریوم مانند درخت به نظر می رسند. شیشه های ردیف های بالاتر با سلول های خورشیدی پوشانیده شده است که علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، در کاهش خیرگی نیز مؤثر خواهند بود.

ساختمان جدید در دل تپه قرار گرفته که با محوطه سازی خاص خود، ترکیب شده است؛ که این تأثیر بعدها با حضور بام سبز پررنگ تر می شود. اتریوم بالایی، دسترسی رو به بام سیز دارد که کودکان را به سمت محوطه بیرون هدایت می کند. ۴۷ کلاهک منابع ورود نور به فضاهای داخل هستند. این مجموعه تحت نظارت اتحادیه انرژی اروپا، گسترش یافته و مصرف انرژی خود را تا حدود ۶۲% در تهویه و ۸۰% در برق، کاهش داده است.

سیستم فضای سبز بیمارستان

طراحی فضای سبز در بیمارستان

فضای سبز پشت بام بیمارستان

طراحی بیمارستان مدرن

بیمارستان به سبک مدرن

ایجاد فضای سبز در بیمارستان

فضای سبز پشت بام بیمارستان

طراحی و ایجاد فضای سبز در محیط بیمارستان

بیمارستان و فضای سبز

معماری و طراحی فضای سبز در بیمارستان

معماری متفاوت از بیمارستان

طراحی داخلی بیمارستان به سبک مدرن

منبع : معماری نیوز